Slide
Slide

Modifieringar och användningsområden

Potmas miljövänliga Novaset-märkningsprodukter har utvecklats för issporters behov.

Novaset-ismärkningsserie har fått erkänning internationellt och utvecklats i samarbete med branschens proffs. Potma Oy har levererat Novaset-märkningsband bl.a. till 500 NHL-hockeyrinkar.

Färgerna håller sig klara och materialen har utvecklats specifikt anpassade för märkningsobjektet, för produktens hela livscykel.

Vi kan också tillverka modifieringar av märkningsprodukter efter kundens behov.

Novaset-produkter

Ismärkningarna görs lätt med Novaset-produkter som är tillverkade av högklassig fiberduk, till hockeyrinkar, bandy- och curlingbanor.

Materialet är porös fiberduk som släpper igenom vatten. Novaset-märkning har starka färger och är tydlig.

Alla förpackningar innehåller officiella märkningar för två banor med färdigskurna linjer och mönster, med undantag för bandyplan.

Förändringar i regler beaktas omedelbart i tillverkningen av märkningsset, således är Novaset-märkningsserier alltid uppdaterade.

Noggranna märkningar med snabb leverans

Novaset-märkningsbandet installeras med hjälp av vatten och applikationsrulle på jämn isgrund. Ett par minusgrader är tillräckligt för installationen.

Novaset-märkningsbandet böjs lätt i kurver och det kommer inte heller några luftbubblor. Det tar bara ett par timmar att göra märkningar med hjälp av Novaset-produkter.